top of page

Café Billabong

serveres mellom kl. 14:00 og 22:30
Mandag
Kyllingfilét
stekt paprika, sjampinjong, løk og brokkoli med husets hjemmelagede currysaus og potetbåter på siden
/* m, sen, sel
224 kr
Glutenfri
Tirsdag
Karbonademiddag
stekt paprika, sjampinjong, løk og brokkoli, med hjemmelaget brunsaus og kokte poteter på siden
/* hv, m, sel
234 kr
Onsdag
Kyllingsnadder
serveres med marinert kyllingfilet i strimler. Med stekte grønnsaker, potetbåter, bearnaise saus og brød på siden.
/* e, hv, m, ses**
209 kr
Torsdag
Entrecôte
serveres med stekt paprika, sjampinjong, løk, brokkoli og bearnaisesaus, med stekte poteter på siden
/* m, e, so, sen
289 kr
Fredag
Biffsnadder
serveres med marinerte biffstrimler, stekte grønnsaker, potetbåter, bearnaisesaus og brød på siden
/* e, hv, m, ses**
209 kr
Lørdag
Tapas for 2
Kokkens utvalg for to personer
/* e, hv, m, sel, ses**, sk, sul
499 kr
Søndag
Urtebakt laks
serveres med stekt paprika, sjampinjong, løk og brokkoli med husets kremete pestosaus og potetbåter på siden
/* c, m, sel, so, f
234 kr
bottom of page